Koncert Illusion - Torwar wybiera się ktoś ?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • hans1979
    Classic
    • 2010
    • 3

Zamieszczone przez krzynol
    Zamieszczone przez Enriquez
    drugi błąd jest konsekwencją pierwszego
    tak będzie
    któryś z przewodów CAN-owych jest przerwany
    ale spokojnie możesz jeździć

a subsystem E221 to po prostu sterownik guzików w kole kierownicy
    masz nowszy sterownik kolumny kierownicy i teraz tak wykrywa kierownicę na nowszej magistrali LIN
    Ta teoria jest możliwa ale jeśli drugi błąd jest konsekwencją pierwszego to nie powstał on przez zamontowane obecnie elementy tylko źródło leży w połączeniu którego problemy pojawiły sie gdzieś jesienią jak wynika z błedu pierwszego...
    W wolnej chwili rozkręce raz jeszcze osłonę i zrobię inspekcję pinów choć oglądałem moduł w miarę starannie. Dzięki za pomoc i podpowiedzi, jakby się jeszcze coś komuś nasuneło to proszę o info.

Ps. Zrobiłem dziś już 100 km i wszystko działa bez zarzutów, nic nie wychwyciłem podejrzanego, tempo, komputer i multifunkcja kiery działają.
    octa 1,9 TDI AXR
  • meeku
    Drive
    • 2009
    • 66

Wielki powrót Illusion

Jeden z najważniejszych zespołów w historii polskiego rocka – Illusion – powraca w oryginalnym składzie: Tomasz Lipnicki, Jerzy Rutkowski, Jarosław Śmigiel i Paweł Herbasch.

Muzycy pracują nad nowym singlem, który będzie dodany do wychodzącej we wrześniu płyty „The best of“, a w okresie wakacyjnym powstanie teledysk do tego utworu.

Jesień przyniesie fanom ich twórczości serię trzech wyjątkowych koncertów, w czasie, których zostanie zarejestrowane wydawnictwo dvd, a jego produkcja i zaawansowanie multimedialne wyznaczą nowe standardy na Polskim rynku fonograficznym.

illusion strona oficjalna

Do zobaczenia na koncercie :diabelski_usmiech
    Nie jestem piratem drogowym, ja po prostu dbam o budżet Państwa. O1

Komentarz

• Big Wojtek
      Rider
      • 2010
      • 440
      • Hyundai

Nie wybieram się na Torwar. Będę w katowickim "Spodku" Dziwne, że w pełnym składzie. Niedawno czytałem, że Jerry Rutkowski jest teraz świadkiem jehowy i na gitarze elektrycznej nie zagra. Chyba, że ten "oryginalny skład" to jakiś wynajęty gitarzysta plus rutkowski dogrywający na pudle.
      Nieważne. Będę na pewno. W końcu to na ich koncercie pierwszy raz skoczyłem ze sceny , na publikę

Komentarz

Pracuję...